Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

The Schumacher family story- Η ιστορία της οικογένειας Schumacher

http://www.ourdiabeticlife.com/2012/02/cancer.html
H Meri ζει στο άλλο άκρο της γης, είναι μητέρα 4 γιων, από τους οποίους 3 έχουν διαβήτη τύπου 1.
Η Meri είναι μια blogger, που μιλάει για την οικογένειά της, τα παιδιά της και την καθημερινότητά τους με τον διαβήτη. Οι απαιτήσεις από μια μαμά 3 παιδιών, που κάνουν καθημερινά εξετάσεις, φορούν αντλία ινσουλίνης, προσέχουν τη διατροφή τους, μετρούν υδατάνθρακες και αντιμετωπίζουν υπογλυκαιμίες είναι σίγουρα μεγάλες.
Η Meri στηρίζεται στην υποστήριξη, την καθοδήγηση, την κατανόηση και την αγάπη του Ryan, του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της. Μόνο που, στις 28 Φεβρουαρίου ο Ryan διαγνώστηκε ξανά με μεταστατικό καρκίνο. Κάπου εκεί, ο κόσμος της Meri έγινε κομμάτια..
.Όμως αυτή η γυναίκα δεν έχασε το θάρρος της. Με το να δημοσιεύσει την εμπειρία της και με το να μοιραστεί τον φόβο και τον πόνο της, κατάφερε, μέσα σε πέντε μέρες, να συγκεντρώσει τις θετικές σκέψεις και τις προσευχές χιλιάδων ανθρώπων, που ανήκουν τόσο στην κοινότητα των διαβητικών όσο και στην κοινότητα των ατόμων με καρκίνο. Μας ένωσε και μας συγκίνησε, ζητώντας μας ένα απλό πράγμα: "Just pray".
 To blog "The essence of life" και εγώ ως Λένα, παρακολουθούμε την εξέλιξη της υγείας του Ryan, μέσω του blog της πολύ γενναίας Meri. Ακόμα, προσεύχομαι για ένα θαύμα...


(Παρακολουθώ το blog, πατώντας το κουμπί "Our Diabetic Life" κάτω δεξιά στα links) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: