Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2007

For starters...

Ξεκίνησα τις εγγραφές σ' αυτό το ιστολόγιο για να αποκτήσουν φωνή όσοι πάσχουν από ένα χρόνιο αυτοάνοσο νόσημα, γνωστό ως διαβήτης τύπου 1 ή νεανικός διαβήτης.
Ο σκοπός μου είναι η υποστήριξη όλων όσων η καθημερινότητα τους είναι συνυφασμένη με την θεραπεία, τις επιπλοκές, τα προβλήματα και την ψυχολογική πίεση του μακροχρόνιου διαβήτη και μάλιστα από πολύ νεαρή ηλικία. Επίσης, φιλοδοξώ αυτό το ιστολόγιο να είναι μια πηγή έγκυρης ενημέρωσης για όλους εσάς τους «φυσιολογικούς εκεί έξω».
Εκτός από τις εμπειρίες, που είναι πραγματικές και προέρχονται από την προσωπική μου πείρα 20 χρόνων πάνω στον διαβήτη, όλα τα κείμενα που πληροφορούν για ιατρικά θέματα είναι πλήρως τεκμηριωμένα και ακολουθούνται από έγκυρη ιατρική βιβλιογραφία και πηγές του Διαδικτύου.
Ελπίζω να σας εισάγω όσο πιο απαλά μπορώ σε ένα θέμα που μερικές φορές είναι δύσκολο και απαιτεί τόσο υπομονή, όσο και επιμονή στο χειρισμό του από όλους μας, ασθενείς, οικογένεια, φίλους (υποστηρικτικό δίκτυο) και γιατρούς. Καλωσήλθατε, λοιπόν, στον δικό μας «μικρόκοσμο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: